AUDI pred potencijalnom krizom???

A

Na holandskom blogu Audiblog objavljen je službeni dokument koji otkriva sve planove i novitete  koje priprema Audi do kraja 2010. godine. Službenih reakcija zasad nema, a autentičnost dokumenta još uvek nije potvrđena.

Glavni “organizator cele priče”  je neimenovani Audijev fan, koji tvrdi kako je do ovog dokumenta došao preko “pouzdanog” izvora iz poljskog ogranka Audija. Ovaj dokument sadrži popis svih novih proizvoda koje Audi planira da plasira na tržište do kraja 2010. godine, a uključuje i novosti iz domena motora. Najzanimljiviji je podatak kako će A1 stići 2010. godine, a u ponudi će imati pet motora među kojima 1.2 TFSI snažan 86 KS i 1.6 TDI od 90 KS. Tu je i nekoliko Sportback verzija, među kojima u oči upada A5 i ujedno budi najveću sumnju u istinitost objavljenih podataka.

Audi se ne oglašava i na dobrom je putu da upadne u zamku kriznog PR-a – kompanije koje ne reaguju u određenom vremenskom intervalu, otvaraju mogućnost za špekulacije, nagađanja i pretpostavke koje će kompaniju uvek “držati” u negativnom kontekstu.

Kakogod, ostaje da vidimo da li će strategijom ćutanja, AUDI uspeti da ode u zaborav javnosti pred najezdom novih, aktuelnih i “ekskluzivnih” događaja.

O autoru

Komentariši

Od Admin

Kategorije

Najnoviji postovi

Najnoviji komentari

Budimo u kontaktu

Potražite nas na društvenim mrežama!